IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Linkpartners

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasper Delta
Admin
avatar

Aantal berichten : 43

Dossier
Leeftijd: 21 years
Partner: you're my heroin, my sucicide
Gezondheid:
100/100  (100/100)

BerichtOnderwerp: Linkpartners   wo jul 31, 2013 9:58 pm


Het is erg leuk als je bij ons reclame wilt maken. Maar wij zouden het wel heel leuk vinden als je ons ook meteen zou willen promoten op jouw site!

Code:
<div align="center"><div style="background-image: url();background-repeat: no-repeat;background-position: top center;background-color: #40142F; width:505px; border: 1px dotted black;"><div align="justify" style="margin-top: 1px; margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-bottom: 5px;"><div -moz-box-shadow: 10px 5px 23px #000000;-webkit-box-shadow: 10px 5px 23px #000000;box-shadow: 10px 5px 23px #000000;><blockquote><span style="font-size: 9px; line-height: normal">
[right][size=15][font=Times New Roman][blur]FOREVER HALLOWEEN[/blur][/font][/size][/right]
[hr]
[size=10]Kan jij je buren vertrouwen? Weet je het zeker? Tegenwoordig kan je helemaal niemand meer vertrouwen. We bevinden ons in 2015, waar een van de vreemdste dingen zijn gebeurd. Sean Stuart een van de grootste criminelen is President geworden van Amerika. Hoe hij precies President geworden is, dat wil je niet eens weten. Er zijn zoveel mensen vermoord, dat je niet eens meer weet of hij er achter zat. Maar dat, zelfs dat is nog niet het ergste. Het ergste is nog wel dat Sean Stuart een dag in het jaar heeft geroepen. 15 juni, die dag mag alles. Wil jij een moord plegen, geen probleem. Die bank, die wil je overvallen? Geen probleem. Je word er niet voor opgepakt of voor berecht. 
Maar daar ging het fout. Mensen wilde niet alleen op die dag dingen doen die niet mogen. Zij wilde elke dag dingen doen die niet mogen. Het loopt ook uit de hand, bendes worden steeds groter en steeds meer overvallen en moorden worden gepleegd. Zelfs de President denkt dat hij een grote fout heeft gemaakt. Dus kan jij je buren vertrouwen? Dragen ze geen masker vol leugens? Welkom op Forever Halloween.
[/size]
[hr]
[size=10][center]Naam: Forever Halloween
Omschijving: Bendes, New York, Toekomst.
Soort: RPG
link: www.foreverhalloween.actieforum.com[/size][/center]
</span><blockquote></div></div></div>


FOREVER HALLOWEEN


Kan jij je buren vertrouwen? Weet je het zeker? Tegenwoordig kan je helemaal niemand meer vertrouwen. We bevinden ons in 2015, waar een van de vreemdste dingen zijn gebeurd. Sean Stuart een van de grootste criminelen is President geworden van Amerika. Hoe hij precies President geworden is, dat wil je niet eens weten. Er zijn zoveel mensen vermoord, dat je niet eens meer weet of hij er achter zat. Maar dat, zelfs dat is nog niet het ergste. Het ergste is nog wel dat Sean Stuart een dag in het jaar heeft geroepen. 15 juni, die dag mag alles. Wil jij een moord plegen, geen probleem. Die bank, die wil je overvallen? Geen probleem. Je word er niet voor opgepakt of voor berecht.
Maar daar ging het fout. Mensen wilde niet alleen op die dag dingen doen die niet mogen. Zij wilde elke dag dingen doen die niet mogen. Het loopt ook uit de hand, bendes worden steeds groter en steeds meer overvallen en moorden worden gepleegd. Zelfs de President denkt dat hij een grote fout heeft gemaakt. Dus kan jij je buren vertrouwen? Dragen ze geen masker vol leugens? Welkom op Forever Halloween.Naam: Forever Halloween
Omschijving: Bendes, New York, Toekomst.
Soort: RPG
link: www.foreverhalloween.actieforum.com_________________
Looking for misery, but she found me lying naked on the floor

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://foreverhalloween.actieforum.com
 
Linkpartners
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OUT OF CHARACTER :: Off Topic :: Linkpartners-
Ga naar: