IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Jasper Chase Delta

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasper Delta
Admin
avatar

Aantal berichten : 43

Dossier
Leeftijd: 21 years
Partner: you're my heroin, my sucicide
Gezondheid:
100/100  (100/100)

BerichtOnderwerp: Jasper Chase Delta   do aug 01, 2013 12:28 am


jasper chase delta

NAME


Jasper Delta


AGE


twenty-one


GROUP


none


ALIAS


Michelle

PERSONALITY
Jasper is in een klap veranderd van een echte levensgenieter naar een persoon die stil geworden is. Door wat er met hem gebeurd is, is hij naar binnen toe gekropen en praat hij maar weinig met andere over belangrijke dingen. Ik wil niet zeggen dat hij een bad boy is, maar hij houd zich niet meer aan de regels van de wet. De meeste mensen herkennen hem niet meer van vroeger en hij wilt ook niets meer te maken hebben met vroeger. Hij was vroeger heel naïef en zorgzaam. Nu is hij alleen nog maar zorgzaam voor de mensen die hij belangrijk vind. Al zijn er nog maar weinig van over.

Jasper is behoorlijk bot tegen andere mensen. Hij gaat tot het uiterste als het gaat om informatie verkrijgen. Laat graag door andere mensen het vuile werk opknappen. Toch werkt hij nooit samen met dezelfde personen. Misschien groots van vertrouwen of een slimme zet? Jasper weet niet waarom hij zo werkt, maar hij vind het belangrijk om grote connecties te hebben.

HISTORY
Jasper was een echte levensgenieter. Hij werkte als auto monteur bij een garage en had eigenlijk gewoon alles wat hij wilde hebben. Een prima baan, vriendin. Leuke ouders en een lief broertje en zusje. Maar daar kwam snel verandering in. Toen in 2015 een van de grootste criminelen President werd en een dag per jaar gaf om je te misdragen. Een heleboel vrienden van Jasper vonden dit een geweldig idee om eens even de mediamarkt op zijn kop te zetten. Jasper was een beetje het sulletje van groep omdat hij er nooit echt in mee deed. Maar nu voelde hij zich gedwongen om mee te doen. En dat deed Jasper dus ook. Maar nooit geweten dat zijn vrienden een heel ander idee voor ogen hadden. Ze wilden niet alleen een ipod stelen en een tv. Maar ook een paar winkel medewerkers gijzelen en als het nodig was doden. Jasper kon niet meer terug toen hij een jachtgeweer in zijn handen gedrukt had gekregen. Ze moesten een eed af leggen aan de leider van hun vrienden groepje dat ze dit nooit met iemand zouden delen. Jasper heeft voor zijn ogen gezien hoe er verschillende mensen werden vermoord. Hij zelf was ook aan de beurt om iemand te vermoorden. De angst van de persoon zag hij nog heel goed voor zich, de angst die hij zelf voelde kende hij maar al te goed. Na dat hij de trekker had over gehaald dacht hij er vanaf te zijn. Maar dat was maar een soort droom die hij niet kon na leven. Dat was pas het begin.

De dagen versterken voorbij en mensen werden steeds gekker. Ze wilde wraak nemen of gewoon door gaan met misdrijven plegen. Jasper was daar ook de dupe van. Een avond toen hij alleen in de garage was en die moest afsluiten. Was hij niet helemaal alleen daar. Wat er precies gebeurd was kon hij zich niet meer herinneren, maar hij kwam weer bij toen hij vast gebonden zat aan een stoel. Het figuur dat achter hem stond kon hij niet zien, maar hij wist dat hij werd overgoten met benzine. De geur bleef dagen lang nog aan hem hangen. De angst die hij daar voelde had hem totaal genezen voor elk dingetje waar je normaal bang voor was. Hij was los gekomen en kon nog maar net op tijd voordat de garage ontplofte en hij vlam vatten. Jasper is geen op wraak belust persoon. Maar hij zou pas rusten totdat deze persoon gepakt was en vermoord is.

♥ ty

_________________
Looking for misery, but she found me lying naked on the floor

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://foreverhalloween.actieforum.com
 
Jasper Chase Delta
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IN CHARACTER :: Registration :: Accepted-
Ga naar: